• info@computerhouse.al
  • 069 6919362

Shërbimet tona

Paisje dhe aksesore per kompjutera

Teksti pershkrues i sherbimit qe ofrohet...Teksti pershkrues i sherbimit qe ofrohet... Teksti pershkrues i sherbimit qe ofroh

Instalim & konfigurim software-sh

Teksti pershkrues i sherbimit qe ofrohet...Teksti pershkrues i sherbimit qe ofrohet...Teksti pershkrues i sherbimit qe ofrohe

Riparim kompjuteresh

Teksti pershkrues i sherbimit qe ofrohet...Teksti pershkrues i sherbimit qe ofrohet...Teksti pershkrues i sherbimit qe ofrohe

Ofertat tona

Të rejat e fundit

logow2007

Test teorik – Klasa X – Microsoft Word 2007

Klikoni ne linkun e meposhtem per te kontrolluar njohurite tuaja teorike ne lidhje me kapitullin e Microsoft Wordit 2007. Linku i testit eshte ketu

Read More

Si te marrim informacione mbi sistemin LINUX

Keto komanda do tjua ndihmojne nese doni informacione rreth sistemit tuaj Linux: pwd Kjo eshte nje shkurtim i komandes ‘print working directory’ dhe ben pikerisht printimin e direktorise ku po punoni. hostname Makina ku po punohet aktualisht eshte e njohur edhe si local host (nyja lokale). Komanda ‘netconf’ mund te perdoret per te ndryshuar emrin

Read More

Llogari ne PayPal? Shume kollaj!

Kushtet per te hapur nje llogari ne Pay-Pal ? Adresa juaj e emailit dhe nje bllok shenimesh. Koha e nevojshme? Pay-Pal-it i duhen nga 2-3 dite per te verifikuar llogarine tuaj bankare. Si punon dhe cfare duhet te bej? Hapi i pare: Hapni adresen e meposhtme www.paypal.com Hapi i dyte: Rregjistrimi poshte opsionit New user

Read More

Si ta perdorim kompjuterin si Apache Server!

Hapat qe do te kryejme 1 : Instalojme Apache 2 : Instalojme dhe konfigurojme PHP 5.3 3 : Konfigurojme Apache 4 : Testojme Apache me PHP 5 : Instalojme dhe konfigurojme MySQL 5.1.36 6 : Instalojme dhe konfigurojme PhpMyAdmin 3.2 Cfare duhet te keni: Apache HTTP Server (2.2.11) Shkarko Apache 2.2.11 (with no mod ssl) (31964) PHP

Read More

Programimi ne gjuhen C++

1. Jo thjesht per perfitim, por cdo person ka arsyet e tij pse programon por une mund te te them qe programimi eshte nje nga rruget me te mira qe te fitosh njohuri te thella per kompjuterat. Te mesosh te programosh te ben te kuptosh pse kompjuterat dhe programet kompjuterike punojne ashtu sic punojne. Gjithashtu

Read More

Tipet kryesor te serverave!

Me poshte kemi perpiluar kete liste me 12 tipet kryesore te serverave si dhe se cfare ata bejne. 1. Real-Time Communication Servers (Serverat me komunikim ne kohe reale) Te njohur gjithashtu si servera chat ose IRC dhe ndonjeher te njohur si instant messaging (IM), keta jane te afte te lejojne nje numer te madhe perdoruesish

Read More

Çfarë thonë klientët tanë

Teksti pershkrues i sherbimit qe ofrohet...Teksti pershkrues i sherbimit qe ofrohet...Teksti pershkrues i sherbimit qe ofrohet...

member3

Daniela Begaj

( IT manager )

Ndjeni partneritetin tonë të sigurt

computer-house-al_07
Computers
computer-house-al_06
computer-house-al_04
computer-house-al_05
computer-house-al_02
computer-house-al_01

Hej! Jo vetëm mund të kontaktoni me ne, por mund të shfrytëzoni asistencën tonë në fushën e teknologjisë së informacionit!